Ciocolata calda cu whisky / Irish chocolate

de Catalina L in Bauturi, 17 Mar 2020 | 4327 vizualizari

 

Astazi 17 martie irlandezii din toata lumea sarbatoresc Sfantul Patrick.
Dupa Prăjitură cu bere Guinness si ciocolată  - Guinness Cake va invit la o bautura ciocolatoasa cu whisky de data aceasta.
Este excelenta si simpla de facut.
 https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/irish-chocolate-reteta-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 250 ml de lapte
  • 50 gr de ciocolata neagra 85%
  • 80- 100 ml de smantana lichida
  • 2 linguri de whisky
  • 3 linguri indulcitor natural (sau zahar brun)
  • cacao sau ciocolata rasa pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata calda cu whisky / Irish chocolate:

Bateti smantana lichida cu 1 lingura de indulcitor (sau zahar) pana obtineti o frisca care se tine bine.

Pastrati la rece.

Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o intr-o oala cu laptele si cu 1 lingura de indulcitor sau zahar.

Amestecati pana cand ciocolata este bine dizolvata.

Adaugati in compozitia fierbinte 2 linguri de whisky si 1 lingura de indulcitor (sau zahar).

Opriti focul si amestecati.

Varsati ciocolata in 2 pahare.

Puneti frisca deasupra si decorati cu ciocolata rasa sau cu pudra de cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata calda cu whisky / Irish chocolate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

21.03.2020, 20:02

Ma cam tenteaza si pe mine!

mirela0911 1

22.03.2020, 12:26

Vreau o portie!

dantes 1

23.03.2020, 08:49

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]