Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus

de Valclaudia in Pui, 12 Mar 2016 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciocanele de pui
  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • sare si piper dupa gust
  • 5 lingurite ulei de masline
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa.

Ungem fiecare ciocanel cu ulei de masline, apoi presaram sare, piper si boia dulce de ardei dupa gust.

Ciupercile pleurotus se clatesc in apa rece apoi se taie fasii.

Asezam ciupercile in tava de inox, deasupra asezam ciocanelele si dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Inainte de servire presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu cartofi in vas yena