Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi

de nadina73 in Pui, 14 Ian 2011 | 9237 vizualizari

 

Bune de tot,si usor de pregatit(de mancat nu mai zic)

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui mari 4 bucati
  • 7-8 cartofi
  • 1-2  capatani de  usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 30 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • salata de sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi:

Se spala bine aripile de pui,se usuca cu un prosop.

Se curata usturoiul se piseaza bine (se face un mujdei) se pune apa si se pun aripile in acel mujdei 1 ora. Se scot aripile din mujdei se condimeteaza cu sare si piper. Cartofii se curata, se taie in bucati, se condimeteaza cu sare, piper si mujdei de usturoi.

Intr-o tava se pune ulei ,se pun cartofii condimentati si peste cartofi se pun aripile de pui . Se amesteca pasta de tomate cu 100 ml apa si se pune peste cartofi si aripi, se poate presara si patrunjel verde (eu am pus uscat)

Se da tava la cuptor pentru 60-70 minute la 170 grade.

Se serveste cu garnitura de sfecla rosie sau orice alta muratura va place

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]