Ciocanele de pui la cuptor cu orez

de silvi0ara in Pui, 15 Noi 2010 | 6841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 50ml vin alb
  • 200g orez basmatti
  • 2 linguri ulei
  • 400ml apa
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor cu orez:

Spalam ciocanelele,le punem intr-un vas termorezistent,le condimentam dupa gust,adaugam uleiul si vinul si le bagam la cuptorul incins la 200gC pana devin aurii si crocante.Intre timp pregatim orezul.

Intr-o cratita punem uleiul la incins,apoi adaugam orezul,il calim cateva minute pana devine sticlos,apoi adaugam apa , condimentam si il lasam la foc pana se absoarbe toata apa.

Servim ciocanelele impreuna cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]