Chocolate Crinkles

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 24 Dec 2015 | 4614 vizualizari

 

Delicioase! Sunt pentru Mos Craciun, alaturi de paharul cu lapte!
Laurici drag, multumesc pentru inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra (Heidi am folosit eu)
  • 60 gr unt
  • 2 oua
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • un plic praf de copt
  • optional: esente de rom
  • zahar tos si zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Intr-o craticiora, la foc potrivit,  punem untul si ciocolata, amestecand continuu.

Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma cremoasa.

Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.

Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.

Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient cat sa modelam bilute potrivit de mari.

Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem la 160 de grade pentru 10 minute aproximativ.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Trebuie atentie la manevrarea fursecurillor, dupa coacere. Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura duo