Delicioase !!!
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.Trebuie sa fie fierti insa nu integral.
Morcovul il spalam,il curatam si il dam prin razatoare.La fel procedam si cu dovlecelul insa fara a-l curata de coaja.
Ardeiul il spalam,il curatam de seminte,indepartam cotorul si il tocam marunt.
Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.
Cand cartofii s-au fiert ,ii scurgem de apa,ii lasam sa se racoresca putin,cat sa ii putem curata de coaja.
Kaizerul il taiem marunt si il calim bine in ulei incins.Scoatem pe un servet pentru e alimina bine uleiul in exces.
Cartofii curatati, ii punem intr-un bol , ii pisam marunt si adaugam legumele,kaizerul ,ouale,sare si piper dupa gust.
Dam compozitia de chiftelute la frigider pentru 30 minute.
Formam apoi chiftelute si le prajim pe ambele parti in ulei incins .
Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Se servesc calde ,la fel de bune sunt si reci .