Branza marinata pane

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 21096 vizualizari

 

Cam...buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de branza feliate dintr-un calup( eu folosesc Hochland de vaca cea la cutie mare)
  • turmeric
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline 1/4 pahar
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • faina( o farfurie plina)
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata pane:

Marinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc.

Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet.

Luam fiecare bucata de branza o trecem prin oul batut, apoi prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet.  Lasam branza astfel pregatita la rece in jur de 15 minute.

Prajim branza pe ambele parti avnd grija ca focul sa fie mediu. Daca se cere se schimba uleiul pentru a doua tura de prajit.

Se scot pe un platou tapetat cu un servet absorbant de hartie.

O reteta simpla, dar delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de capra pane