Aperitiv branza Brie in crusta de pesmet

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2020 | 4419 vizualizari

 

Cu ceva ani în urmă, doar eu mă bucuram de acest preparat, mai nou nu îmi ajung două triunghiuri mari de Brie, așa că vânez ofertele că să fac provizii generoase în frigider. Spor și poftă bună! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Brânză Brie 2 bucăți cca. 400 g,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Muștar Dijon 2 lingurițe,
  • Făină albă de grâu 3-4 linguri,
  • Pesmet auriu 3-4 linguri,
  • Ulei de palmier pentru prăjit,
  • Dulceață de merișoare 4 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv branza Brie in crusta de pesmet:

Ouăle se bat energic cu muștarul până se omogenizează.

Brânza Brie, se taie în două sau în baștonașe mai groase,  se trece prin făină, amestecul de ouă, apoi prin pesmet, se repetă operțiunea până ce se obține un strat compact.

Apoi se pune la prăjit în ulei fierbinte sau la copt, într-o tavă tapetată cu foaie de pergament la foc mediu cca. 10 minute, întorcându-se de pe o parte pe alta. De data asta am preferat varianta prăjit, ne era prea foameee și poftă :)

Brânza pane se servește fierbinte alături de dulceață de merișoare, în caz de urgență sau cu un sos din fructe de pădure, dacă aveți materie primă și timp până dau năvală pofticioșii.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv branza Brie in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

dantes 1

12.07.2020, 09:38

Bun!

mihaelar63 1

27.07.2020, 11:41

Cu siguranta ca accept si imi place combinatiunea lipseste un pahar rece de prosecco

Anett 1

03.12.2021, 17:11

Ce imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]