Chiftelute de pleurotus cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 19794 vizualizari

 

Atat de bune...incat nu te poti opri din mancat.......

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 175 gr branza( telemea de vaca Hochland am pus eu)
  • 1 ou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 capatana maricica de usturoi verde
  • 1 cartof potrivit
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare( un praf bun)
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • faina pentru prajit( o cana)
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pleurotus cu branza:

Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit  pe razatoarea mica, praful de sare,  se adauga oul, uleiul de masline,  branza faramitata, pesmetul, praful de copt si se amesteca bine. Formam chiftelutele le tavalim prin faina si le prajim in uleiul incins.

Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant.

TIPS-URI

1

Le servim cu placere...sunt tare gustoase....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pleurotus cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

diaconta 1

01.06.2013, 21:06

omca nu am incercat combinatia de ciuperci si branza

Corinuta 1

02.06.2013, 00:19

ce faine sunt!

RuxyRux 1

02.06.2013, 22:31

multumeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu hribi si legume