Chiftelute de dovlecei cu telemea

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500g dovlecei
    • 2 oua
    • 100 g branza telemea de vaca
    • marar
    • 5 linguri faina
    • ulei
    • piper
    • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu telemea:

  1. Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoare 
  2. Dam si branza telemea pe razatoare.
  3.  Dovleceii ii lasam la scurs intr-o sita sau  ii stoarcem. 
  4. Peste dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, ouale si mararul tocat marunt si  amestecam foarte bine. 
  5. Adaugam faina,piperul si sarea. 
  6. Le prajim la foc mediu si le rumenim pe ambele parti.
  7. Le scoatem din tigaie si le punem la scurs pe un servetel de hartie. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ceapa si ciuperci