Chiftelute de dovlecei cu branza feta

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei 600g
  • 100 g branza feta
  • 50 g faina
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza feta:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita si se lasa 10 minute la scurs. Intr-un castron se bate 1 ou bine, se pune sare si piper si se adauga dovleceii scursi bine de tot. Se amesteca, se sfarama branza feta, adaugam faina si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Intr-o tigaie antiaderenta se stropeste cu putin ulei de masline si cu lingura se adauga din compozitia formata. Se prajesc pe ambele parti circa 1 minut si se pun pe un servet de hartie.Se servesc caldute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei la cuptor