Chiftelute de curcan

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 3929 vizualizari

 

Un aperitiv usor la propriu si la figurat...chiftelutele de curcan.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • un ou
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper, marar, patrunjel, cimbru dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan:

Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se adauga peste carnea tocata impreuna cu oul si condimentele.

Se modeleaza chiftelutele cu mana umezita si se prajesc in uleiul incins. Se servesc alaturi de legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate