Chiftele din paine

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 14 Oct 2014 | 4982 vizualizari

 

Am incercat un altfel de chiftele si pot sa va zic ca sunt super delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paine
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua mici
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • lapte si apa pentru inmuiat painea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din paine:

Punem painea la inmuiat in lapte amestecat cu apa. Dam pe razatoare morcovul, iar ceapa si usturoiul tot pe razatoare dar cu gauri mai mici.

Intr-un vas punem morcovul, ceapa, usturoiul, painea stoarsa foarte bine, cascavalul ras, ouale, mararul si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine, pana ce am omogenizat bine toate ingredientele si dam compozitia la frigider pentru o jumatate de ora pentru a intra mai bine aromele intre ele. 

Formam chiftelute de marime sau forme dorite, le trecem prin faina si le punem in tigaie in ulei inchis. Scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a elimina surplusul de grasime.

Sunt delicioase atat calde cat si reci! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete