Chiftele

de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 1 ceapa medie
  • 1 felie de franzela
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  •  faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.

Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.

Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval