Chifle umplute

de Lau in Piine, 8 Dec 2012 | 3815 vizualizari

 

by ruxy,sunt minunate

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura sare
  • 150 g unt
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 200 g crema de branza cu usturoi
  • 2 ardei rosii
  • miez de lapte
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Faina o cernem intr-un vas,facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia,zaharul si un pic de apa,amestecam si lasam 10 min la loc cald,pe margine adaugam sare.

Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate,daca este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,lasam sa creasca intr-un loc cald.

Ardeii ii taiem felii pe  care le vom taia in 2 

Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi,

Ungem foaia cu crema de branza adaugam,bucatile de ardei si miez de lapte,rulam strans dupa care taiem sulul in  5 bucati 

Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt,le ungem usor deasupra  cu galbenusul amestecat  cu putin lapte

Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.

Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

09.12.2012, 17:01

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:25

bune

Lau 1

25.01.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si branza