Paine neagra cu masline si cascaval

de AnyCostescu in Piine, 31 Aug 2012 | 3990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina neagra
  • 500 g faina alba
  • 250 g fulgi de ovaz
  • 250 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 3 linguri sare
  • 50 g drojdie
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline si cascaval:

Mai intai se pune drojdia la dospit cu apa calda, sare si o lingura de faina si se lasa pana se umfla. Intre timp maslinele se taie felii, cascavalul se rade si faina se cerne intru-un lighean. Peste faina se pune drojdia si se amesteca cu furculita, se pun ouale, cascavalul, ovazul, maslinele si se amesteca. Se completeaza cu apa. Se framanta pana se obtine un aluat elastic si nelipicios. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se face in ce forme doriti si se pune la copt la foc mediu, aproximativ 40 minute.

Se serveste cu placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline