Chifle

de adry88 in Piine, 7 Oct 2011 | 4090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri de unt topit
  • 200 ml lapte caldut
  • 150 ml apa minerala
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Cernem faina intr-un bol, adaugam 1 lingurita de zahar si sare si amestecam. Facem gaura in mijloc adaugam drojdia,1 lingurita de zahar, 2 linguri de lapte, amestecam si lasam la dospit 5-10 minute. Adaugam oul, untul topit si putin racit si incepem sa framantam adaugand treptat laptele amestecat cu apa minerala. Acoperim si lasam la dospit 30 minute.

Impartim coca in parti egale, se fac bile, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si lasam 15 minute sa mai creasca, le ungem cu un ou batut cu 2 linguri de lapte,eu am pus chimen deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot