Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

de slowfoodcuisine in Prajituri, 27 Ian 2011 | 15148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • -300 g biscuiti
  • -200 g unt topit
  • -2 linguri zahar
  • Pentru crema de branza:
  • -5 cutii branza Philadelphia
  • -200 g frisca lichida
  • -2 pachete gelatina pentru prajituri
  • -4 linguri zahar
  • -400 g fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere):

Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si zaharul si omogenizam.

Intr-o forma de tort cu marginile detasabile (eu n-am avut si am folosit o oala tapetata cu folie alimentara)asezam compozitia si o nivelam. Stratul format nu ar trebui sa aiba mai mult de 1 cm grosime. Dam vasul la frigider. Untul se va intari si se va forma baza pentru crema de branza.

Urmatorul pas este prepararea cremei de branza. Inmuiem gelatina pentru 10 minute in apa si apoi o incalzim usor fara a o fierbe. In vasul aceluiasi robot de bucatarie (nu am mai multe), mixam crema de branza cu zaharul, adaugam gelatina si frisca batuta.

Incorporam si fructele de padure intregi (pastram cateva si pentru decor), turnam peste blatul de biscuiti si introducem la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este sa stea peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat