Cheesecake cu ciocolata (la rece)

de amalia01 in Prajituri, 25 Ian 2016 | 3660 vizualizari

 

Nici o zi fara ciocolata!


Sub deviza de mai sus, traiasca ciocolata cu...ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 100 g margaria Rama Maestro
  • 400 g crema de ciocolata
  • 500 g mascarpone Delaco
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ceasca cereale
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata (la rece):

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.

Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.

 Asezi crema peste biscuiti , decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti cu sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

ciocolata

2

Delaco

3

desert

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata (la rece)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]