Chec mulino bianco

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 8557 vizualizari

 

sursa: Laura Adamache, minunat a iesit

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr iaurt mai gras scurs
  • 100 gr ulei
  • 50 gr unt
  • 30 gr lapte
  • 1 praf de copt
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mulino bianco:

Se mixeaza cele doua oua cu zaharul pana se transforma in crema. Adaugi apoi untul moale si freci bine dupa care adaugi galbenusurile pe rand si mixezi dupa fiecare. Adaugi iaurtul si apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat compozitiei de mai sus. La final adaugi uleiul si mixezi pana obtii un aluat lucios. Pui compozitia intr-o tava tapetata de chec si o dai la cuptorul incalzit la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec mulino bianco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt, nuci si fructe confiate