Chec mulino bianco

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 8895 vizualizari

 

sursa: Laura Adamache, minunat a iesit

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr iaurt mai gras scurs
  • 100 gr ulei
  • 50 gr unt
  • 30 gr lapte
  • 1 praf de copt
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mulino bianco:

Se mixeaza cele doua oua cu zaharul pana se transforma in crema. Adaugi apoi untul moale si freci bine dupa care adaugi galbenusurile pe rand si mixezi dupa fiecare. Adaugi iaurtul si apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat compozitiei de mai sus. La final adaugi uleiul si mixezi pana obtii un aluat lucios. Pui compozitia intr-o tava tapetata de chec si o dai la cuptorul incalzit la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec mulino bianco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

31.05.2012, 09:05

imi place

madi_marin 1

31.05.2012, 19:10

arata super pufos! am salvat si eu reteta...

Laly 1

31.05.2012, 19:35

Arata foooooarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]