Chec de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 16 Apr 2013 | 9782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarină,
  • 50 ml ulei,
  • 200 ml apă,
  • 1 cană zahăr,
  • 3 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 1/2 cană rahat,
  • 1/2 cană stafide,
  • 1 cană nucă,
  • esentă vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Într-o oală punem apa cu zahărul, uleiul și margarina la foc mic. Amestecăm până se topește margarina și zahărul. Lăsăm să se răcească un pic după care adăugăm esența de vanilie și făina amestecată cu praful de copt. Apoi încorporăm rahatul tăiat cubulețe, stafidele și nucile tocate cât mai mare. Compoziția se pune într-o tavă de chec unsă cu ulei. Se dă la cuptor până se rumenește deasupra adică vreo 30-40 minute la 180 grade C.

Servim după ce se răcește. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec de post cu nuci si gutui