Chec aperitiv cu verdeata

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 9328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri ulei + 2 linguri pentru calit prazul
  • 4 linguri iaurt
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu verdeata:

Se taie prazul marunt si se caleste in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie putin.

Separat se amesteca galbenusele cu 4 linguri de ulei. Se adauga iaurtul cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, sunca taiata feliute si prazul calit. Se amesteca bine si se adauga faina si praful de copt..

Albusele se bat spuma si se incorporeaza usor in aluat.

Se pune compozitia in tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit 35-40 de minute (pana se rumeneste deasupra)

Se taie dupa ce se raceste.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata