Ghebe cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 18246 vizualizari

 

aveam niste ghebe si tot le mutam de ici colo,pana la urma le-am facut sa nu ma mai incurc in ele

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ghebe
  • o ceapa
  • o capatana usturoi
  • 100 ml ulei
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu ou:

Am fiert ghebele in 3 ape ca sa iasa sarea din ele, dupa care le-am taiat sa nu fie prea mari. Am calit ceapa tocata marunt in uleiul incins, am curatat usturoiul, 4 catei i-am tocat marunt, ceilalti i-am pisat si am adaugat peste ceapa. Am mai lasat 2 min cu ceapa sa se caleasca, am adaugat ghebele si le-am lasat sa se prajeasca in jur de 10 -15 minute. Am batut ouale bine si le-am adaugat peste ghebe, am amestecat pana s-au rumenit si ouale

TIPS-URI

1

am servit cu mamaliguta calda,se poate servi cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi