Chec aperitiv cu porumb si mozzarella

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2015 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 gr faina
  • 20 ml lapte
  • 50 gr salam cubulete
  • 50 gr cascaval cubulete
  • 16 bilute mozzarella
  • 50 gr porumb din conserva
  • Sare
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu porumb si mozzarella:

Punem intr-un vas ouale. Le batem bine cu sare. Avem grija sa adaugam mai putina sare, avand in vedere ca si mozzarella e mai sarata. Adaugam salamul si cascavalul cubulete. Amestecam bine. Adaugam porumbul, faina amestecata cu praful de copt si laptele. Amestecam totul bine. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt sau cu unt si faina. Punem in tava jumatate din compozitie. Asezam peste jumatate din bilutele de mozzarella. Turnam deasupra restul compozitiei. Deasupra asezam restul de bilute de mozzarella. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana checul e rumenit frumos. Facem proba scobitorii. Lasam sa se raceasca checul in tava. Apoi il punem pe un platou, feliem si servim. Pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu porumb si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

30.09.2015, 20:44

Foarte mult imi place checul sarat

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:32

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:56

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gustari reci si champanie