Creier cu ceapa si ou

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 16069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr creier de porc
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier cu ceapa si ou:

Puneti creierul in apa rece ptr o ora .Daca este nevoie schimati apa  pentru a scoate tot sangele.Scoateti cu grija pielitele si eventualele oase si lasati creierul la scurs intr-o sita .Tocati ceapa fin si puneti-o la calit in uleiul incins pana se inmoaie.Adaugati cu grija bucatile de creier ,sare si piper .Intoarceti creierul cu grija  pe toate partlile,fara a-l sfarama prea tare .Lasati pana scade zeama in intregime ,apoi adaugati ouale batute separat. Amestecati cu grija .Serviti creierul  cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu creier