Chec aperitiv cu cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 52706 vizualizari

 

Astazi vin cu o gustare buna, consistenta ce se poate pregati in foarte multe combinatii.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cabanos:

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.
Maslinele le taiem rondele.
Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.
Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.
Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.
Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.

Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.
Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.

Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).

Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv