Chec aperitiv

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2011 | 13957 vizualizari

 

Inspirandu/ma de pe bucataras.ro, am realizat un aperitiv rapid, usor si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Şuncă de praga 300 gr.
  • Caşcaval 300 gr.
  • Ceapă verde 3 legături
  • Ciuperci congelate 250 gr.
  • Ulei 50 ml.
  • Ouă 3 bucăţi
  • Făină 4 linguri
  • Smântână 4 linguri
  • Sare 10 gr
  • Piper 1 gr.
  • Praf de copt 1 plic

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ceapa verde se curăţă, se taie mărunt, şunca se taie cubuleţe, caşcavaul se dă pe răzătoarea mare, ciupercile se decongelează, se amestecă şi se pun la călit în ulei, până se înmoaie. În amestecul obţinut se adaugă, făina, praful de copt, smântâna, cele 3 galbenusuri si albusurile batute spuma. Se amestecă totul uşor până se omogenizează. 

Se răstoarnă compoziţia rezultată într-o formă de chec, tapetată cu foaie de pergament şi se pune la copt pentru cca. 25 de minute la foc mediu.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]