Champignon de padure pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 5 Aug 2018 | 3254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 palariute medii champignon de padure
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • cca 70 ml lapte rece
  • 7-8 linguri de faina alba
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon de padure pane:

Ciupercilor li se indeparteaza coditele, apoi se spala sub jet fin de apa rece, cu grija sa nu se rupa ca sunt foarte fragile.

Se pun la scurs intr-o strecuratoare din plastic, presaram si putina sare peste ciuperci.

Ouale se bat cu telul, adaugam laptele rece si faina, saram, piperam dupa gust compozitia.

Punem ulei intr-o tigaie la incins.

Trecem ciupercile prin compozitia de ou cu faina si lapte, apoi le asezam in tigaia cu ulei incins.

Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta sa scapam de uleiul in exces.

Noi le-am servit cu piure de cartofi si salata de legume proaspete din gradina.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon de padure pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de galbiori cu smantana si usturoi