Zucchini Pane

de T I M E A in Mancaruri de legume, 30 Iun 2012 | 24086 vizualizari

 

Nu stiu de ce nu ma satur niciodata de dovlecei/zucchini pane. As putea manca in fiecare zi mai ales vara cu rosii proaspete sau cu salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. zucchini - mie imi ajung 2 zile si mananc doar eu singura :) 
  • sare 
  • piper 
  • 3 oua 
  • 100 gr faina 
  • 100 gr pesmet 
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini Pane:

Spalam bine legumele, le decojim sau nu dupa preferinte apoi le taiem felii subtiri (eu ii prefer mai subtiri).

Presaram sare si piper pe fiecare feliuta.

Dam apoi fiecare felie prin faina apoi prin ou si apoi prin pesmet. Mie imi plac si cu pesmet si fara si mereu fac in ambele variante.

Prajim in ulei incins pe ambele parti si le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim cu rosii, ardei, ceapa, castraveti sau cu o salata din toate acestea.

Eu as putea manca asa ceva zilnic la mic dejun, pranz si cina :)   

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini Pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de dovlecei