Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras

de Caty in Porc, 15 Iun 2022 | 6486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc. 600g
  • Ceapa roșie. 250g
  • Ardei gras roșu 2 buc
  • Oțet balsamic. 1lingura
  • Ulei. 50g
  • Miere de albine. 1lingurita
  • Sare după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras:

Ceafa de porc se taie bucăți care se rumenesc pe toate părțile in uleiul fierbinte, menținând focul iute.
Dopa ce se rumenesc bucățile de ceafa, se scot cu o paleta pe o farfurie și se țin acoperite.
In același ulei se pune ceapa roșie tăiată peștișori și ardeiul tăiat fâșii. Se călesc împreună până ce legumele se înmoaie.
Adăugăm carnea peste legume, oțetul balsamic, mierea, sare după gust și le mai ținem pe foc mic inca 5 minute. Adăugăm 2-3 linguri apa ca sa nu ardem legumele și pentru a se forma un sosulet.
Eu am mai vrut niste legume și am făcut rapid și un sote de legume mexicane cu fasole boabe, ongelate. S-a combinat foarte bine cu cărnița.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc