Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 4031 vizualizari

 

O cina rapida pe gustul familiei mele...

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de cascaval
  • 2 rosii
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • pt decor: fruze de oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte:

Avem nevoie de 2-3 felii de cascaval pt o portie. Feliile trebuie sa fie groase de aproximativ 1 cm. Oul se bate cu un praf de sare, se pune o tigaie la incins cu 1 lingura ulei de masline, se trec feliile de cascaval prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou si iar prin pesmet. Se pun la prafit pana se remenesc pe ambele parti. Se servesc cu felii de rosii pudrate cu sare si piper proaspat, stropite cu ulei de masline, decorate cu miez de lapte si frunze de oregano. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)