Cascaval pane cu piure de cartofi

de susu in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 9673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg cartofi vechi
  • 50-70 g unt pentru piure
  • lapte
  • 4 felii de cascaval
  • Vegeta
  • 2 Oua
  • FainaPesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cascavalul se taie putin mai gros ca sa nu se topeasca foarte tare. Ouale se bat cu mixerul sau daca vreti sa iasa mai pufos aluatul bateti albusul spuma si amestecati-l apoi cu galbenusul. Puneti putina vegeta in oua iar faina, pesmetul si laptele in alte trei farfurii separat. Cascavalul se da mai intai prin lapte apoi faina, ou si pesmet. Eu numai as ail fac si rezultatul este perfect. Se prajeste in ulei incins doar cu cateva minute inainte de servire. Cartofii taiati cubulete se fierb, apoi se scurg de apa si se paseaza impreuna cu vreo 50 ml lapte cald si 50-70 g unt. Se potriveste de sare si se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]