Cascaval pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2015 | 6238 vizualizari

 

Era comanda preferata la vagon restaurant sau la hotel la mic dejun. :))))))

 

INGREDIENTE

  • 400g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit.

Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm).

Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie.

Se pune faina si pesmetul in doua farfurii.

Se ia o felie de cascaval, se trece prin faina, prin ou, prin pesmet si se pune deoparte 2-3 minute sa se absoarba tot oul de catre pesmet.

Se da din nou prin ou si prin pesmet si se pun deoparte.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se poate intampla sa mai curga cascavalul pe margini dar nu-i bai.

Se mananca calde, presarate cu piper, cu diverse garnituri sau salate.

Eu le-am mancat cu niste cartofi prajiti si castraveti acriti la soare, reci de la frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre