Cartofi frantuzesti

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 6623 vizualizari

 

Sau: ce poti face cu resturi de mancare de la Pasti :D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 5 oua fierte
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lg margarina
  • 200 gr branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Ouale fierte se decojesc si se taie feliute. Branza se rade pe razatoarea mare.

Ungem un vas yena cu margarina si incalzim cuptorul la 180C.

Dupa ce cartofii au fiert si s-au racit, ii decojim si ii taiem felii groase de cca 0.5 cm. Asezam in vas un strat de cartofi, un strat de felii de ou, presaram cu branza si repetam pana se termina incheind cu branza. Acoperim cu un strat de smantana.

Lasam la cuptor pana cand se rumeneste bine deasupra, cca 30 min.

TIPS-URI

1

Grija cu sarea din branza :) eu am pus-o putin la desarat inainte sa o rad.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]