Cartofi frantuzesti

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 6416 vizualizari

 

Sau: ce poti face cu resturi de mancare de la Pasti :D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 5 oua fierte
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lg margarina
  • 200 gr branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Ouale fierte se decojesc si se taie feliute. Branza se rade pe razatoarea mare.

Ungem un vas yena cu margarina si incalzim cuptorul la 180C.

Dupa ce cartofii au fiert si s-au racit, ii decojim si ii taiem felii groase de cca 0.5 cm. Asezam in vas un strat de cartofi, un strat de felii de ou, presaram cu branza si repetam pana se termina incheind cu branza. Acoperim cu un strat de smantana.

Lasam la cuptor pana cand se rumeneste bine deasupra, cca 30 min.

TIPS-URI

1

Grija cu sarea din branza :) eu am pus-o putin la desarat inainte sa o rad.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval