Cartofi umpluti la cuptor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 6308 vizualizari

 

Deliciosi

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 1 ceapa rosie sau 3-4 fire de ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se spala bine sub jetul de apa si se baga la cuptor pana de coc (trebuie sa se inmoaie putin). Cand sunt copti se scot si se lasa un pic sa se raceasca, apoi se taie la fiecare cate un capacel. Cu o lingura se scobesc, dar cu atentie sa nu se rupa.

Miezul se amesteca cu untul, cascavalul ras, ceapa tocata marunt, putin piper si sare daca mai trebuie(cascavalul este si el sarat). Se amesteca bine toate ingredientele, iar cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si apoi se pun capacelele la fiecare. Se mai da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Cand sunt gata se scot si se servesc simpli sau ca si garnitura, cu un gratarel, o fripturica si o salata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor