Stiu,mancare grea,se ridica toate alea in organism,dar e al naibii de bun.....
Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de sare deasupra.Pregatim si carnatii pentru prajit,cu ajutorul unor scobitori ii prindem dupa ce am facut rotocoale aproximativ egale,mi-au iesit 8 bucati.Dupa ce au fiert cartofii,ii scoatem din apa si intr-un ceaun punem ulei,lasam sa se incinga si adaugam ceapa.O lasam sa se caleasca,pana incepe sa se inmoaie,adaugam sare ,boia dulce si iute,dupa gust,apoi punem cartofii fierti si amestecam incet sa nu-i faramam,lasam pe foc cca 10 min.Intre timp prajim si rotocoalele de carnat.Servim cu paine neagra si ardei copti si apoi poti sa arunci cu basca dupa ce vrei tu....esti satul si nu mai conteaza....