Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2013 | 3920 vizualizari

 

O alta reteta luata din revista Avantaje delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 600 g pastarnac
  • 100 g parmezan ras
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingurita de cimbru
  • 5 linguri de ulei
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert circa 5-10 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca.(nu trebuie sa fie fierti).

Pastarnacul se curata de coaja si se taie fasii,se pune la fiert la fel cum am pus cartofii,la fel si durata de timp.

Cartofii se pun intr-un vas de ceramica,punem 3 linguri de ulei.putin cimbru,sare,piper si se pun la cuptor pentru 1 ora.

Pastarnacul ramas se amesteca cu uleiul ramas si condimente.

Inainte cu 15 minute se scot cartofii,se adauga si pastarnacul .

Parmezanul se amesteca cu pesmetul si cimbru(eu nu l-am folosit pe tot,mi sa parut mult),se adauga peste cartofi si pastarnac,si se da iar la cuptor pentru 15 minute.

TIPS-URI

1

Se servesc ca garnitura,sau se pot servii ca masa principala cu un sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi