Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 6975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g pipote si inimi
  • 2 aripi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cana sos de rosii
  • o lingura ulei
  • patrunjel
  • mirodenia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi:

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite.

Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite.

Aripile le taiem pe jumatate si le spalam.

Punem o lingura de ulei intr-o tava, adaugam cartofii si carnea, sucul de rosii, condimentam dupa gust si completam cu apa cat sa acopere tot.

Dam la cuptorul preincalzit o ora.

Dupa ce scoatem tava asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata