Cartofi Duchesse

de Lau in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 5318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam,

Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust,

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,

Cu ajutorul unui posh formam mici turnulete,

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci