Cartofi cu miez de lapte

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2012 | 3959 vizualizari

 

O garnitura delicioasa, dar poate fi consuma si simpla.

 

INGREDIENTE

  • cartofi albi 1000 g,
  • sare iodata,
  • miez de lapte Delaco,
  • rozmarin, oregano, busuioc, maghiran,
  • oua 4 bucati,
  • ulei de masline,
  • lapte dulce 200 ml,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu miez de lapte:

Cartofii se spala si se pun la fiert necuratati in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se taie rondele, se aseaza intr/o tava termorezistenta, se stropesc cu ulei de masline, se aduag vinul, se presara ierburile aromatice si se lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute la foc mediu, acoperit. La final, se adauga laptele,  se aseaza cateva rondele de miez de lapte de la Delaco, se bat ouale energic si se rastoarna peste cartofi. Se mai lasa la cuptor, neacoperit, cca10 minute le foc iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback