Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 8282 vizualizari

 

Imi aduc aminte cu drag de multe seri, in copilarie cind mincam cartofi copti cu unt, sau fara unt...:-))
Am facut azi o varianta mai dietetica, cu brinza crema de vaci....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari sau 8 cartofi mai micuti
  • o lingura de ulei de masline
  • 200 g de brinza de vaci la cutie
  • 2-3 linguri de smintina
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri de dif. verdeturi tocate: partunjel, marar, cimbru, ce aveti pe acasa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi:

Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei.

Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt.

Cartofii gata copti se depica in doua si se umplu cu sosul pregatit mai sus.

o salata verde sau o salata de rosii cu ceapa fac din acest aperitiv o cina buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Laura Alexia 1

17.10.2011, 13:30

O reteta minunata si usor de preparat.Foarte gustoasa.Felicitari!

diaconta 1

14.11.2011, 09:14

uite astia imi plac
nu stiu cum de mi-au scapat

danakarin 1

19.11.2011, 19:48

Da, Dia, sunt buni, eu pina n-am venit aici nu am mancat cartofii copti decat cu unt. Dar sunt buni si asa cu branza....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti la cuptor