Carne tocata in stil korean

de Mitinita in Porc, 11 Noi 2012 | 15891 vizualizari

 

Astazi va invit la o mancare rapida,nu glumesc cand spun ca dureaza o jumatare de ora ,cap-coada. Veti mai intalni retete de acest gen,ingredientele folosite sunt baza retetelor coreene.

Oare de ce nu i-am spus fix pix:D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1-2 catei de usturoi
  • putin ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita miere (optional)
  • 1 lingurita gochujang (cel putin sau dupa gust) - pasta de ardei iute
  • 1 lingurita gochugaru - fulgi de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata in stil korean:

Ceapa se taie in jumatate si se feliaza subtire. Taiem si ceapa verde in rondele si le adaugam intr-un bol,peste care punem carnea tocata,sosul de soia,usturoiul tocat,ghimbirul,mierea si uleiul de susan. Se lucreaza compozitia si se lasa deoparte. Eu am lasat-o doar cat am pregatit orezul,dar se poate si mai indelungat.

Se infierbanta o tigaie,adaugam putin ulei,apoi punem compozitia si amestecam din cand in cand. Daca nu este tocata foarte marunt,mai puteti adauga apa.

Cand este gata,adaugam gochujang si gochugaru si amestecam bine. Data viitoare,as mai presara niste ceapa verde tocata inainte de a servi.

Se serveste cu orez alb simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in stil korean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]