Friptura de porc la tava

de Rocsi in Porc, 23 Aug 2011 | 12670 vizualizari

 

A taiat o ruda porcul si i-a dat si unui unchi niste carne si a adus-o la mine.a vrut friptura si i-am facut.bineinteles au mancat doar barbatii ca era putin grasa si noi fetele ne strambam cand o vedeam!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,400 kg carne de porc(muschi cu putina grasime) dezosata
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • ulei
  • vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea o spalam bine si o portionam.

o tamponam cu niste servete de bucatarie.

luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.

punem bucatile de carne in tava.

o condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.

ceapa o curata, si o taiem felii rotunde.

rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.

le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.

punem cam 3 sferturi de cana de apa.

acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

ne mai uitam la friptura din cand in cand.

cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.

mai dam 10 minute la cuptor,apoi scoatem si stropim iar cu putin vin.

mi dam inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.

Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (26)

Rocsi 1

20.12.2013, 10:33

Ica

babi5 1

22.12.2013, 18:21

Rocsi 1

22.12.2013, 18:46

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]