Carne frageda de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 15 Feb 2016 | 6675 vizualizari

 

O carnita foarte frageda, aromata si tare buna! Intr-adevar este putin cam scumpa, dar o data in an este Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 10 muschiuleti mici de porc (extrasi din pulpa din fata a piciorului)- foto 4
  • 1/2 pahar de ulei
  • sare
  • piper
  • 6 catei mici de usturoi
  • herbes de provence
  • busuioc uscat
  • 5 linguri sos de soia
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne frageda de porc la cuptor:

 Spalam bine carnea in apa rece si o stergem cu servetele de bucatarie.
Asezam carnea intr-o tava si o condimentam cu sare, piper, herbes de provence, busuioc, usturoiul lasat intreg sau taiat in 2, sosul de soia si uleiul, apoi bagam tava la cuptor pentru jumatate de ora, sau pana se rumeneste putin deasupra. Scoatem tava, intoarcem carnea pe partea cealalta si adaugam vinul cu apa si mai lasam la cuptor pana scade tot lichidul, iar carnea s-a rumenit frumos.
 Noi am servit cu fasole verde! http://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-fasole-verde-de-post-74543.html
Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate condimenta dupa bunul plac si cu alte condimente aromate sau chiar picante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne frageda de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

16.02.2016, 18:26

Ce carnita buna ai pregatit!

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:01

mmm ce bine arata si cu siguranta este tare gustoasa!

mihaelar63 1

19.02.2016, 09:29

Perfect pe gustul meu !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]