Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Slow Cooker, 6 Mai 2018 | 5372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame carne de vita
  • 2 linguri Metaxa sau Cognac
  • 6 linguri de ulei
  • 100 ml otet fructat din vin rosu (eu am folosit cu capsuni)
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare, piper, zahar
  • 100 grame branza Feta
  • orez gatit pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta:

Carnea se taie cuburi nu foarte mici si se amesteca, in vasul slow cooker-ului cu Metaxa, uleiul, otetul, oregano, paprika, sare si piper si se lasa la marinat 10 minute. 

Intre timp, se toaca rosiile cuburi mici, ardeii bucati nu foarte mici, iar usturoiul se feliaza. Dupa cele 10 minute, se adauga in vasul  slow cooker-ului Crock-Pot, impreuna cu pasta de tomate, sare, piper si zahar. Se gateste 6-8 ore la setarea Low sau 4-5 ore la setarea High. Cu o ora inainte de expirarea timpului, se adauga branza sfaramata. 

Se serveste cu orez. 

TIPS-URI

1

Se poate gati si in cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 2 ore acoperit cu folie de aluminiu, iar branza Feta se adauga de la inceput.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita la slow cooker Crock-Pot cu ardei, rosii si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]