Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

de maxion in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2011 | 10158 vizualizari

 

decurand am ajuns pe acasa in romania si un prieten mia adus carne de vanat am pregatito si a iesit ceva delicios

 

INGREDIENTE

  • carne de vanat 600 gr
  • dovlecei albi 4-5 bucati daca nu sunt mari
  • o legatura de ceapa verde
  • usturoi
  • condimente (pentru carne , piper , cimbru , spondoc)
  • ulei 150 ml
  • pasta de tomate
  • un pahar de vin rosu
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti:

Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min.

Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei).

Dupa ce carnea e scoasa de la frigider se pune la prajit intr-o cratita cu tot cu lichidul ce s-a lasat cat a stat la frigider

Cand a scazut un pic lichidul din carne adaugam ceapa verde tocata mai fierbem un pic si adaugam pasta de tomate.

Daca mai e nevoie potrivim gustul cu  cu condimente si lasam totul sa fiarba pana se obtine un sos destul de consistent.

La sfarsit adaugam usturoiul tocat fideluta .

Servim alaturi de feliute de dovlecei prajiti calzi.

Va urez pofta buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Lau 1

06.11.2011, 11:55

bun

MIUTA 1

06.11.2011, 14:05

Foarte buna
Nu am mancat carne de cerb dar de caprioara da.Are o testura foarte fina si e super buna.
Imi place

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii