Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman

de kamy in Porc, 21 Oct 2010 | 8115 vizualizari

 

Am avut si ajutoare....pe Pusi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc
  • 200 gr.jambon afumat
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 borcan bureti cu usturoi murati(erau prin camara si mi-am zis...hai sa-i pun)
  • jumate ardei galben
  • jumate ardei rosu
  • jumate ceapa taiata cubulete
  • un morcov mic ras
  • 1 ling pasta rosii
  • 1 ling.concentrat carne porc
  • cimbru
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman:

Am pus prima data carnea afumata taiata bucatele,dupa care spata taiata bucatele,buretii(pe care i-am stors bine si clatit in apa rece),cartofi taiati mai mare(inainte i-am frecat cu sare,piper,cimbru si pasta de rosii),o mana de ceapa,ardeii taiati cubulete si o mana de morcov ras.Intr-o canita am dizolvat o ling.de concentrat carne de porc,o ling pasta rosii, apa si am pus continutul in vas.Am pus capacul si am dat la cuptor timp de 2 ore.Cand am servit am presarat patrunjel verde.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

vasul roman l-am tinut in apa rece 3 ore inainte sa-l folosesc

2

focul la cuptor l-am aprins dupa ce am bagat vasul roman in cuptor

3

focul trebuie sa fie potrivit ,1 ora si mic cealalta ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca