Carnati de casa

de Andreea Baraboi in Porc, 20 Dec 2014 | 9389 vizualizari

 

Pregatiri in prag de sarbatoare !

 

INGREDIENTE

  • 10 kg carne pulpa porc
  • 2 bucati medii de slanina
  • mate de carnati 30 metri
  • piper
  • sare
  • secretul gustului
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • 4 pahare apa
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Am  spalat carnea , slanina si am tocat-o.

Apoi  intr-un  vas  foarte  mare am adaugat carnea  peste care am adaugat  toate mirodeniile  de mai sus  .

Toate  mirodeniile le-am pus dupa gust am adaugat apa   pentru  a nu fi  carnea uscata si am  amestecat bine   ca sa  se omogenizeze totul .

Cu  robotul de bucatarie am inceput sa  pregatesc carnatii.

Matele le-am spalat si curatat cu apa  fierbinte , nu oparita, ca se sparg.

Matele le-am  innodat la capat si am inceput sa le umplu ,

Carnatii i-am pus la uscat in balcon.

Urmeaza sa fie  afumati.

TIPS-URI

1

Mirodeniile se potrivesc dupa gust !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Andreea Baraboi 1

21.12.2014, 09:03

Multumesc

mirela0911 1

21.12.2014, 09:33

mihaelar63 1

07.01.2015, 02:13

Aici as da atacul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului