Carnaciori proaspeti la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 14 Iun 2010 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • rosii cherry
  • bete pentru  frigarui
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori proaspeti la cuptor:

Rulam fiecare carnacior in jurul unei rosii cherry  si-l asezam pe un betisor pentru frigarui.

Tapetam o tava cu folie de aluminiu si asezam betele cu carnaciori in interior.

Intr-un bol amestecam 3-4  linguri ulei cu mierea, sarea si piperul.

Cu acest amestec ungem carnaciorii si ii bagam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc (eu i-am invartit o data).

I-am servit cu cartofi cu mustar, copti si sos alb cu usturoi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori proaspeti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.06.2010, 23:01

eu vreau cartofiorii, carnaciorii papai tu

nadina73 1

15.06.2010, 09:13

si din astia vreau5 furcu sau cinci bete sau fur mai usorun carnacior

Bunica 1

15.06.2010, 19:51

Ce bunatati ai facut ! Ai dat iama in carnuri. Uite aici cea mai fericita mamica !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu cartofi si sos de smantana, la cuptor