Cappelletti in crema cu nuca

de - Andreea - in Paste, 13 Aug 2015 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cappelletti cu prosciutto crudo
  • 150 g suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1\2 ceapa
  • 30 g nuca
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in crema cu nuca:

Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei (pentru un gust mai bun, caliti ceapa in 30 g unt).

Adaugam apoi sucul de rosii  si amestecam cu o lingura de lemn. Punem sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 10 minute. 

Luam tigaia de pe foc, punem smantana si amestecam bine.

Punem din nou tigaia pe foc, presaram piper si dam la foc mic lasand ca sosul sa ajunga la consistenta dorita .

Separat tocam marunt nucile si le adaugam in tigaia cu sos.

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem pentru 5 minute (sau in functie de pasta folosita, conform indicatiilor de pe ambalaj) .

Cand sunt gata, se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaia cu sos. Se amesteca usor si se servesc calde.

Pofta buna !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in crema cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pennoni cu sos de carne si ciuperci